Nytt på hemsidan!

Artikel skriven av Sophia Dahlgren & Marie Leitzler

Bild av Mudassar Iqbal från Pixabay

Det händer mycket på vår hemsida just nu. Därför vill vi hålla er uppdaterade med de största förändringarna som har skett under våren och ge en teaser om vår nya insats, Nätverk och insatser i Roslagen.

Lumena på hemsidan


Det har pågått ett stort arbete under våren med att förbereda nya sidor till vårt nystartade individprojekt Lumena. Där hittar du information om projektet och vad vi erbjuder, hur det går till att bli deltagare samt inloggningssidor för våra medarbetare i projektet.

Nu är de flesta av sidorna live och vi planerar att lansera två sidor till efter sommaren. En sida för projektets styrgrupp och en sida för våra medlemmar om hur det går till att remittera deltagare.

Besök sidan och lär dig mer!

www.finsamroslagen.se/lumena

Ny sida för myndighetsgemensamma samverkansteamet


Vårt myndighetsgemensamma samverkansteam (MGT) har fått en ny sida.

På den nya sidan hittar du information som är riktat både till våra medlemsparter och till kommuninvånare som behöver stöd och hjälp av MGT.

Du kan läsa mer om medarbetarna i teamet, hur de arbetar och vilket typ av stöd de kan ge och hitta kontaktuppgifter.

www.finsamroslagen.se/mgt

Snart lanserar vi en ny insats!


Insatser och nätverk i Roslagen

Som en teaser så har vi ytterligare en ny stor lansering på gång.

Snart släpper är vår nya insats ”Insatser och nätverk i Roslagen” på vår hemsida. Här kommer du att hitta en enklare översikt av användbara länkar för personer i arbetsförålder som vill börja arbeta eller studier men som svårt att hitta rätt stöd och ersättning hos våra medlemsparter på vägen dit.

Tanken är att insatsen ska ge en översikt av insatser och nätverk som finns i Roslagen och som gynnar invånarens nästa steg närmre arbete och studier. Bland annat inom kategorierna Ekonomistöd, Sysselsättning och stöd till arbete, Studier, Vård och hälsa samt Samordning och samverkan.

Vill du veta mer om insatsen?